Rekrytointi ja koulutukset

Opiskele itsesi suoraan ammattiin!

Meillä on juuri nyt avoin ilmoittautuminen Teipit.com ® Asentaja & Tuottaja -koulutuksiin, jotka alkavat maanantaina 5.2.2024. 

Teipit.com asentajakoulutus

Tämä on sinulle, joka rakastat näyttäviä toteutuksia, pikkutarkkaa työskentelyä ja käsityötä. Haluat työn, jossa voit toimia osana energistä tiimiä, yhteistyössä mukavien asiakkaiden kanssa.

Asennuskoulutus kestää 4 viikkoa, jonka jälkeen on mahdollista päästä Teipit.com tuottajakoulutukseen, joka kestää 8 viikkoa.

Kurssit ja kokeet suoritetaan Töölön studiolla osoitteessa: Mannerheimintie 62, sisäpiha.

Kurssi järjestetään ma-ti klo 12-18 ja keskiviikkoisin klo 17-20.
Kurssimaksu per moduuli on 1488€ sis.alv, joka kattaa lähiopetuksen, kurssimateriaalit sekä koepäivät. Valitsemalla Paytrailin, voit maksaa myös laskulla tai osamaksuna.

Teipit.com kurssi antaa sinulle loistavat lähtökohdat teippien asennukseen ja mahdollistaa työllistymisen Teipit.comiin.

Täytä hakulomake tästä!

https://forms.gle/aTFqDzPbaZNJ1FuH8

Meillä saattaa olla välillä keikkaluontoista tarvetta lisäkäsille, mutta vakituiseksi asentajaksi ja tuottajaksi pääsee vain käymällä Teipit.com Ⓡ -koulutukset ja kokeet.


Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Ei kannata jäädä yksin, vaille parasta oppia ja  joutua selvittämään kaikkea kantapään kautta. Kanssamme käytössäsi on alan parhaimmat laitteet, positiivinen työilmapiiri sekä huippuosaaminen.

Jäikö kysymyksiä? Lähetä mailia aspa@teipit.com