Rekrytointi ja koulutukset

Opiskele itsesi suoraan ammattiin!

Meillä on juuri nyt avoin ilmoittautuminen Teipit.com ® Asentaja & Tuottaja -koulutuksiin, jotka alkavat tiistaina 2.7.2024. 

Ennenkuin sitoudut koulutukseemme, voit tulla kokeilemaan teippaamista sunnuntaina 16.6 klo: 10.00 studiollemme!

Teipit.com asentajakoulutus

Tämä on sinulle, joka rakastat näyttäviä toteutuksia, pikkutarkkaa työskentelyä ja käsityötä. Haluat varmaan työn, jossa voit toimia osana energistä tiimiä, yhteistyössä mukavien asiakkaiden kanssa.

Asennuskoulutus kestää 4 viikkoa, jonka jälkeen on mahdollista päästä Teipit.com tuottajakoulutukseen, joka kestää 8 viikkoa.
Kurssit ja kokeet suoritetaan Töölön studiolla osoitteessa: Mannerheimintie 62, sisäpiha.

Voit halutessasi opiskella esimerkiksi töiden ohella, sillä koulutuksemme ovat iltaisin sekä sunnuntaisin.

Asennuskoulutuksen ajankohta: 02.07.24 – 24.07.24
Lähiopetus maanantai- keskiviikko klo 17.00 – 20.00
+ kaksi sunnuntaita 14.7 & 21.07 klo: 12-17 sekä työharjoittelujakso: 16h (2pv)

Hinta koulutuksille per moduuli (1. asennus & 2. tuotanto) on 1488€ sis.alv, joka kattaa lähiopetuksen, kurssimateriaalit sekä koepäivät. Valitsemalla Paytrailin, voit maksaa myös laskulla tai osamaksuna.


Teipit.com kurssi antaa sinulle loistavat lähtökohdat teippien asennukseen ja mahdollistaa työllistymisen Teipit.comiin.

Täytä hakulomake tästä!

https://forms.gle/aTFqDzPbaZNJ1FuH8

Meillä saattaa olla välillä keikkaluontoista tarvetta lisäkäsille, mutta vakituiseksi asentajaksi ja tuottajaksi pääsee vain käymällä Teipit.com Ⓡ -koulutukset ja kokeet.


Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Ei kannata jäädä yksin, vaille parasta oppia ja  joutua selvittämään kaikkea kantapään kautta. Kanssamme käytössäsi on alan parhaimmat laitteet, positiivinen työilmapiiri sekä huippuosaaminen.

Jäikö kysymyksiä? Lähetä mailia aspa@teipit.com